2012. március 3., szombat

Jusson eszedbe, hogy elfogyott a tej!

Meglehet, szabad fordításban de ez ugye eredeti angolban így van: Remember the milk. Jó, tudom, persze, hogy tudom, nem pontosan ezt jelenti, viszont nagyjából így lehet értelmezni magát a program adta lehetőségeket. Vagyis a Remember the milk afféle to-do alkalmazás, s nemcsak afféle, hanem jóféle, ráadásul éppen az is.

S ha már van ilyen, persze, hogy van több is. 
Itt van mindjárt az Out_of_Milk_Shopping_List_Pro_v2.2.1.apk,
Ennél ugye nem emlékeznünk kell, hanem csak azt vesszük észre (már persze, ha nem használnánk), hogy kifogyott a tej... Nálam mindkettő elindult, ugyanakkor már kezd elegem lenni abból, hogy mindenfelé új meg új felhasználóneveket találjak ki - ámbár még ez is hagyján, sokkal nehezebb a jelszavak rendes megjegyzése. Tudom, van aki erre is programot használ, meg annak hozzáférését is titkos fájlban tartogatja. Mások meg ugyanazzal az account-tal és jelszóval nyomulnak mindenhová (ha már így, akkor egyszerűbb, már persze ha támogatják, akár a Google akár a facebook-profillal történő belépés). 
De térjek csak vissza az eredeti problémára, tehát ilyen ezt meg azt kell csinálni, ezt meg azt kell venni típusú listák írására persze szerintem kiváló a korábban már emlegetett és ismertetett Evernote, sőt, a másik hasonló kedvencem, a Mobisle.Notes.Gdocs.Notepad.1.0.5 is.
De hát hétvége van, s aki akar, próbálkozzék: rögtön van egy harmadik to-do ajánlatom is, ráadásul ez sokkal jobban elvan offline üzemmódban is, s ez pedig az astrid40250b9.apk (rögtön ideírom, hogy persze ez is elmehet a Google-hoz szinkronizálni.)

Nagy kérdés persze, hogy ezek az alkalmazások mennyire hasznosak. Ha magamból indulok ki, hát nem túl sokra, mert ugye a boltba úgysem viszem magammal a Kindle Fire-t, ráadásul ez nem telefon, harmadszor, mondjuk, a Lidl-ben ma (még?) nincs wifi, hogy szinkronizáljak. Ettől még jól el lehet vele szórakozni, hogy milyen legyen a háttérszín meg effélék, de hát akinek van ilyen készüléke, az nyilván szívesen tesz vele ilyesmiket (is).
Tessék ezeket megkeresni itt:  http://minus.com/mbn0FNUUbB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése