2012. január 22., vasárnap

Mit használok?

Nem tudom, másnak jelent-e új vagy hasznos információt, minden esetre ideírom, hogy mire is használom a Kindle Fire tabletet.
Reggel - email ellenőrzés, a bekönyvjelzőzött oldalak gyors áttekintése. (Eddig ezt az asztali gépen végeztem, ami ugye 500 W...)
Nap közben - attól függően, elviszem-e magammal -, ugyancsak email, illetve névsorok, napi teendők.
Különösen hétvégéken ezen megy az email-nézés (ez nyilván rossz szokás, egy nap azért 10-nél többet ritkán kapok) 
Azután ezzel nézek bele az általam látogatott fórumokba  (puppylinux.hu/ illetve  hup.hu/) és persze a fontosabb napi hírekről is ezen keresztül tájékozódom. (A síparkot meg már ugye írtam...)

Volt, aki azt mondta, neki pont erre van az okostelefon. Hát - ő tudja, én meg azt nem látom. Valahogy ez a 7 collos tablet lehet a határeset a szemeimnek, különösen úgy, hogy nem mobil-, hanem rendes nézetben megy a böngésző - ami így ugye nagyítható.

Kissé általánosabban szólva, a kalapács szögbeverésre való (én legalábbis arra használom) a mobilt meg telefonálásra. 
Amin viszont gondolkodom, az még két funkció "élesítése" lehet, de ezek is mással, más célszerszámmal megoldhatók. Tehát az egyik a zenehallgatás. Ez ellen szól, hogy van internetrádióm, amin az összes általam kedvelt adó be van lőve. Amikor meg hosszabb ideig úgymond ráérek, az meg szinte kizárólag vezetés közben van, s azt megint külön eszköz látja el.
És még ott van valamiféle film- vagy médianézés. Miután annyi időm sosincs, hogy filmet nézzek végig, marad a youtube, amit viszont most is használok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése