2013. április 4., csütörtök

Új Evernote

Szinte biztos, hogy ide is írtam már, ugye van a szabály: ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani
Ez persze most nem a Kindle Fire tabletre (egyébként az sem romlott el...) vonatkozik, hanem a rajta futó sok-sok alkalmazásra. Azaz, ha valami bevált, ne piszkáljuk.
Most mégis teszek egy kivételt, a nagyszerű Evernote miatt. Aki nem ismerné, ez egy - szerintem kategóriateremtő - olyan jegyzetelő eszköz, ami nemcsak jegyzetel, de mindenféle fájlt is befogad. Van már ilyen sok, éppen az elmúlt napokban a Google jött ki egy hasonló cuccal. Ez a Keep.
Sőt, a néhány száz kilobájtos kategóriában (az Evernote úgy 15 mega) is van egy csomó szinkronizálós és tényleg kényelmes app. 
Az Evernote eddig is elérhető volt, most azonban fő verziószámot is váltott. 
A jó hír még az, hogy ez a legfrissebb 5.0.1 telepítéskor megőrzi az addigi adatokat, tehát minden megmarad, csak egy kicsit jobb a használhatósága.
Kiadási megjegyzések itt: https://evernote.com/
Az alkalmazás letöltése pedig innen: 
https://www.dropbox.com/sh/2plke33j2y7r3ws/t_N3YnxFqU/Evernote_5_0_1.apk

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Fagyott le már másnak is a Kindle Fire? Nekem már többször is sajnos, volt hogy internetezés, volt hogy csak simán zenehallgatás közben :(
    Egyébként pedig hihetetlen az ügyintézésük, pénteken beszéltünk, ma intéztem a vámot, és 2-án hozzák is a a cserekészüléket.

    VálaszTörlés
  2. Fagyást eddig kétszer tapasztaltam.
    Jelenség: semmiféle mozdulatra nem reagált.
    Megoldásom: az egyetlen gombját türelmesen és hosszú ideig benyomva tartottam.
    Ez nem elsőre jön be (akkor tán nem is beszélhetnénk fagyásról) mert alapesetben úgy kb. 5 másodperc nyomva tartás után eleve átkapcsol az aktuális állapotából.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Kicserélték a Fire-t, nem volt 1 hét, ellenben ma küldöm is vissza, mert az meg nem tölt, és nem reagál semmire, nem kapcsol be? Van esetleg másnak is ilyen tapasztalata?

    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Igazából csak találgatni tudok. Pl. gondolok a tápegység/töltő hibájára is.
    A türelmes, sok-sok ki-bekapcsolási kísérlet hozott nálam eredményt.

    VálaszTörlés