2013. december 28., szombat

Két éve megy a blog...!

Több, mint két esztendeje írtam ide első bejegyzésemet. Szerintem nagyon magas látogatószám jött össze, nem gondoltam ennyire. A cél változatlan, információkat adni azoknak, akik nem a mainstream tabletek közül válogatnak, hanem hajlandók egy másik filozófiát is elfogadni, mi több, használni.
Magam is ezt teszem. A kütyü, vagyis az Amazon Kindle Fire tablet jó egészségnek örvend. Még mindig vagy 6-8 órás használatot kibír az akksija. De mint azt már sokszor ideírtam, ez sem folyamatos, hanem reggeli-esti, hétvégéken napközbeni gyors tartalomfogyasztás, email-ellenőrzés, időjárás-jelentés csekkolás (feleségnek, lánynak...) szóval pont azok, amelyekre terveztem.

Most a tárhely-bővítéshez kérek segítséget, aki akar egy ilyen fiókot, legyen szíves e linkről regisztráljon: https://disk.yandex.com/invite/?hash=MEUG6MEF

Ekkor ugyanis a szokásos eljárásnak megfelelően a link-gazda és az újonnan regelő is 1-1- GB-tal gyarapszik. Tehát mindenki jól jár, de természetesen köszönöm a segítséget.
Természetesen van letölthető androidos kliens programja, emellett pedig a szokásos, online feltöltés is működik. Egy-két egyszerű lépés után, mintegy alapból 9 GB a tárhely, ezt szeretném növelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése