2013. október 24., csütörtök

Valóban gyorsít és jó a Clean Master

A Kindle Fire tabletre a legegyszerűbb manapság az Amazonnál alkalmazást letölteni. Ezek - szerintem - egy része érdektelennek tűnik, mert vagy van eleve valami hasonló a készüléken, vagy lehet akár jobbat is találni.
Viszont akad közöttük szuper is, ilyen a Clean Master.
Teljesen automatikusan - ráadásul alapból magyarul - teszi a dolgát. (A képen nem.)

De mi is ez?
Nem biztos, hogy mindenki tudja, az android alatt másként van a programok működése. Amíg mondjuk windows alatt ha egy programból kilépünk, az többnyire ki is kapcsol, addig itt nem pont így van, hanem a háttérbe szorul. Mintegy kevesebb memóriát kap, pontosabban szólva, az részesül a több memóriából, amelyik éppen működik. Emiatt persze a nem használtak is valamiképp RAM-fogyasztók, és olykor nem is kicsit elvesznek az akármekkora is, de mindig lehetne több RAM-ból. Nos, a különböző androidos programok megkeresik a háttérben futó, amúgy felesleges alkalmazásokat, és szépen kikapcsolják ezeket.
Ezek sorába tartozik a Clean Master, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Letöltése, telepítése az Amazon App Store-ból történhet.

2 megjegyzés:

  1. Nézd meg a jogosultságait, plusz vedd hozzá, hogy ez egy "ingyenes" orosz program, és szerintem te is sírva fogod letörölni a készülékedről.

    VálaszTörlés
  2. Ja igen! Egy SDmaid, App Cache Cleaner és Greenfy trió pontosan ugyanezt megcsinálja. Ráadásul nem virítanak állandóan a memóriába.

    VálaszTörlés