2013. május 26., vasárnap

Működik az Amazon Store!

Néhány napja az Amazon engedélyezte, hogy bárki csatlakozhasson az Amazon Appstore-hoz. Tehát nemcsak a Kindle tulajdonosokk, hanem az androidos eszközzel rendelkezők.
A Kindle Fire tablettel rendelkezőknek nincs teendőjük, hiszen az Amazon Appstore-hoz való hozzáférést biztosító alkalmazás alapból telepítve van.
A tablet üzembe helyezése után az Apps fület kell megérinteni, majd a jobb sarokban lévő Store gombot.
Ezután meg kell nézni a választékot, majd a kiválasztottra tenni egy érintést és már jön is az alkalmazás.

Némely esetben - ilyen ma (2013. május 26.) a Plasma SkyRad Space Shooter - a Not Compatible feliratot kaphatjuk. Úgy gondolom, hogy ez a HD-re való lehet, míg az én készülékem még nem az.

Igazság szerint ezzel a blogom alkalmazásgyűjtő- és megosztó részét akár be is zárhatnám... Nyilván nem teszem, de mostantól szabad a töltögetés, s teljes funkcionalitást biztosíthat a Kindle Fire tablet.
Mellesleg megjegyzem, hogy nekem eddig se volt rá panaszom...

2 megjegyzés:

  1. Country Settings not supported hibaüzenet még mindig....nálam mindig kell valami hibának lennie :D Sajnos hiába próbáltam bármit semmi változás :/

    VálaszTörlés
  2. Ilyenkor marad a találgatás.
    Meg a jól ismert eljárás: teljes kikapcsolás, azután lecsatlakozás, majd bekapcsolás, újracsatlakozás (felhasználónévvel). Egyelőre ennél jobb ötletem nincs.

    VálaszTörlés