2012. július 24., kedd

És akkor...: a bőség zavara?

A minap a facebook.fiókomban egy nagyon érdekes oldal (http://www.wishwall.me/home)fogadott a reklámok között, majd onnan onnan ide vezetett a link:
Azaz, jön minimum egy a mostaninál nagyobb, a jelek szerint 10 collos Kindle Fire. 

Ez nyilván jó hír azoknak, akik eleve a 10 collban gondolkodtak. Bevallom, ez engem nem igazán hatott meg, ugyanis nekem éppen a 7" az ideális: olvasható, kicsi, könnyen hordozható tehát, tartalomfogyasztásra nagyon jó.

Na, és hogy még nagyobb legyen az "örömöm" rögtön egy másik kedvencemhez is eljutottam, ez pedig a - remélem, minden nevét ideírom - ASUS Google Nexus 7 tablet. Erről itt https://www.facebook.com/asushu
kértem további információt.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mindenféle csel nélkül, tehát itthon, Magyarországon kaphatóak lesznek-e ezek a tabletek, és persze mennyiért.
Szinte azonnal válaszokat is kaptam:

  • Hazánkban első körben csak a 16 GB-os modell lesz hivatalosan megvásárolható, terveink szerint szeptembertől. Várható, hogy a 8 GB-os verzió is elérhető lesz hazánkban, ám erről egyelőre nincs pontos információnk. 
  •  89 900 Ft lesz a 16 GB-os modell ajánlott végfelhasználói ára

A mai napon a dollár árfolyama 238 Ft, a 16 GB-os nagyobbik Nexus 250 dollár, tehát natúrban 59500 Ft. Igen ám, de erre még jön 27 százalék áfa, sőt, ha valaki rendeli, akár a csomag díjára is rászámolhatják, szóval, az így kiszámolható ár nagyon necces. Magyarán, az ASUS hazai ára meglepően jónak tűnik. Nyilván ismerőssel megvetetve és hazahozatva vám nélkül jobban megéri.

Ha nem lenne még tabletem, nagyon erősen gondolkodnék. Tudom, egy csomó más termék is bejátszhatna - de nem nálam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése